17 februari v.a 10:00 uur. Informatie bijeenkomst over het Thuishuis

17 februari vanaf  10:00 informatie bijeenkomst over het thuishuis .

Wat is een Thuishuis?

Een thuishuis en een woonvorm voor alleenstaanden vanaf circa 55 jaar, die niet alleen willen wonen, maar op een fijne manier samen oud willen worden. Zij kiezen ervoor samen met leeftijdsgenoten in één groot huis, jet Thuishuis, te gaan wonen. Elke bewoner heeft een eigen woonruimte met woon- en slaapkamer, een badkamer en een kleine pantry. De bewoners delen samen een huiskamer, woonkeuken, hobbyruimte en tuin. Indien nodig kunnen bewoners van het Thuishuis ondersteund worden door vrijwilligers. Huiselijkheid, gezelligheid en zelf- en samenredzaamheid staan voorop!

Waar komt het thuishuis Reeuwijk?

Op een unieke locatie in Reeuwijk-Dorp aan de Dorpsweg staat het monumentale klooster, waarin door de Stichting Monumentaal Erfgoed Reeuwijk (SMER) het Thuishuis gerealiseerd wordt.

Heeft u vragen?

Mail dan naar info@thuishuisreeuwijk.nl of bel Ellen Fons 06-57952702

Interesse in wonen in Thuishuis Reeuwijk?

U bent van harte welkom op de  (geheel vrijblijvende) informatiemiddag in Het Huis van Alles. Neem gerust familie of vrienden mee. De koffie en thee staan vanaf 10:00 uur voor u klaar.

www.thuishuisreeuwijk.nl

17 februari vanaf  10:00 informatie bijeenkomst over het thuishuis .

Wat is een Thuishuis?

Een thuishuis en een woonvorm voor alleenstaanden vanaf circa 55 jaar, die niet alleen willen wonen, maar op een fijne manier samen…

 

 

 

 

« Terug naar vorige pagina