Vlieger & foodtruck festival Huis van Alles Waarder

Zaterdag 26 september gaan wij van start met een Vlieger & Foodtruck festival in Waarder!

Met vliegers, diverse foodtrucks en gezellige live muziek.

 

Het festival start om 15.30 uur bij Tennisvereniging Slagwaardig. De kinderen kunnen vliegers gaan knutselen o.l.v. Dirma Brand van kinderatelier Dirma.

Het is bedoeld voor alle kinderen van de basisschool leeftijd.
Maar het festival is ook voor de ouders, dorpsbewoners en anderen geïnteresseerden. Iedereen is  welkom!

Er staan buiten gezellige tafels (op 1,5 meter afstand) opgesteld. Ook staan er diverse Foodtrucks waar je heerlijk kan eten/ drinken.
Het festival wordt muzikaal opgeluisterd door “The Frontroad Collective”.

 

Let op: er gelden diverse Corona regels tijdens deze dag. Deze zijn belangrijk om van tevoren te weten:

  1. U moet zich van tevoren aanmelden als u wilt komen via het e-mailadres: waarder@huisvanalles.nl. De volgende gegevens dienen hierin vermeld te worden: uw naam, adres, telefoonnummer en uw e-mail adres. En vermeldt ook met hoeveel personen u wilt komen.
  2. Voor het knutselen van de vliegers voor het vliegerfestival dient u uw kind vooraf op te geven via het hier bovenstaande e-mailadres van het Huis van Alles Waarder. Anders kan uw kind niet deelnemen. Het kost €3,00 p.p. De ouder(s) mogen niet bij het knutselen van de vlieger aanwezig zijn vanwege de Corona regels. U ziet elkaar later als de vlieger af is om eventueel samen de vlieger met uw kind op te laten.
  3. U bent verplicht uw handen te desinfecteren bij de entree.
  4. U bent verplicht zich te laten registreren bij de entree.
  5. Het is alleen mogelijk per pin af te rekenen bij de foodtrucks.
  6. Er moet onderling 1,5 meter afstand gehouden worden, alleen mensen uit één  huishouden mogen samen aan een tafel zitten.
  7. Buiten op het terras wordt uw bestelling opgenomen door onze bediening. Herkenbaar aan een kek hoedje. Iedereen dient zoveel mogelijk te blijven zitten. U moet wel zelf de bestelling af te halen bij de foodtrucks en afrekenen bij voorkeur via pin.

Dit zijn belangrijke regels waar wij ons met elkaar allemaal aan dienen te houden!

Verder hopen wij als Huis van Alles Waarder op een gezellig geslaagde dag voor en door dorpsbewoners van Waarder en omstreken.

 

 

« Terug naar vorige pagina