Kinderkleding ruilbeurs

zaterdag 15, april

Verkoop op zaterdag 15 april van 09.00 – 13.00 uur.

Kleding verdient een 2e ronde! Lever te kleine kleding in en/of kom gratis shoppen!!

Inleveren:
Op 14 april van 14.00 tot 20.00 in het Huis van Alles (Bij voorkeur gesorteerd op maat en jongens/meisjes).

Deze ruilbeurs wordt georganiseerd door Simone, Nicole en Anja. Voor vragen en nadere informatie kun je mailen naar: ruilbeurzendriebruggen@hotmail.com

Toelichting: De kinderkledingruilbeurs wordt elk jaar in het voorjaar en het najaar gehouden. Zeker tweemaal per jaar doe je de kleding kasten van de kinderen open, en vind je weer kleding die niet meer past of die nauwelijks wordt gedragen door je kind. Gelukkig hebben wij voor die kleding een goede bestemming!

Alle kinderkleding (maat 50 tm 176) kun je bij ons inleveren op de vrijdag(avond) voorafgaand aan de beurs. Je levert de kleding schoon en netjes in, het liefst al gesorteerd op maat/geslacht. De vrijwilligers leggen de kleding klaar. De kleding wordt door hen neergelegd op maat en geslacht. Ook worden bepaalde kledingstukken bij elkaar gelegd, bijvoorbeeld; zwemkleding, broeken, verkleedkleding. Het is belangrijk dat iedereen alleen schone en nog mooie kleding inlevert. Op zaterdagochtend is iedereen van harte welkom om iets leuks te komen uitzoeken voor je eigen kind(eren). Heb je niets ingeleverd? Dat maakt niet uit, er is altijd genoeg om te kiezen. Dan neem je deze keer kleding mee en kijk je of je de volgende keer misschien kleding kunt inleveren. Zien we jou de volgende keer ook?

« Terug naar vorige pagina