De BBQ DJ is back!!!!

De BBQ DJ is back!!!!
Wist je al dat onze altijd gezellige bbq dj Jeremy Bode weer een ? bbq workshop gaat geven in het Huis van Alles Waarder?
Zie de foto’s hieronder  van de vorige editie.
Op woensdag 15 september vanaf 18.00 tot ongeveer 20.00 uur. Opgeven kan via:

The BBQ DJ – Het verhaalAl een aantal jaren geleden ben ik aangestoken door het “BBQ-virus”. Er stond een zwarte kogel bbq in de tuin die regelmatig werd gebruikt om onder andere vlees boven veel te hete kolen te leggen waardoor het vaak snel zwart werd en van binnen nog niet helemaal gaar en vaak ook droog was geworden.

Na wat onderzoek of dat toch niet anders kon, ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in waar een BBQ eigenlijk voor bedoeld is.. en waar is dat deksel toch voor?
Iemand vertelde mij dat ik een keer een Picanha (in Nederland beter bekend als “staartstuk”) moest maken, dat zou echt een smaakbeleving zijn. Zo gezegd, zo gedaan en na wat uitzoekwerk, de perfecte bereidingsmethode gevonden en zo het BBQ’en steeds beter onder de knie gekregen.

Inmiddels gaan mijn BBQ’s (ja meervoud) minstens 3 tot 4 keer per jaar aan, weer of geen weer, zomer of winter… ik wil smaak, rook, vuur aan mijn gerechten en zeker niet alleen vlees! Ook groentes gaan op de BBQ en zelfs sla krijgt een grillstreepje.

Samengevat zou je wel kunnen zetten dat het een redelijke passie is geworden die ik graag met een ieder wil delen. In mei 2020 heb ik besloten om het iets professioneler aan te pakken en er een bedrijfje omheen te bouwen, beter bekend als The BBQ DJ (nee geen muziek DJ, maar dit zijn mijn voorletters?). Vanuit dit bedrijf organiseer ik workshops, maar ben ik ook te boeken voor evenementen of andere zaken waar ik iets met een BBQ mag doen.

Eind 2020 zag ik een bericht van Huis van Alles voorbij komen met een foodtruck festival en besloot ik een bericht te sturen met de vraag of ze al een BBQ hadden op die dag. Uiteindelijk was ik zelf niet in de gelegenheid om op die dag aanwezig te zijn, maar het idee was er… we moesten alleen even wachten tot alles weer open zou gaan.

Eindelijk is het dan zover, we mogen los!! Met veel enthousiasme heb ik samen met het Huis van Alles een programma samengesteld voor volwassenen.

Groetjes,

De BBQ DJ, Jeremy Bode.

« Terug naar vorige pagina