Expositie rond Covid-19

Vanaf 22 september 2021 zijn in het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug (Van Staverenstraat 39) werken te zien van de Reeuwijkse schilderes Anja Stolwijk.
Deze keer heeft zij de emoties die de coronacrisis oproepen als uitgangspunt genomen. Het is geen medisch of politiek verhaal geworden en de doeken geven ook geen een letterlijk beeld van het virus. Het is een vertaling van de zowel negatieve gevoelens die passeerden als ook van de mooie momenten die zich ondanks of dankzij de crisis voordeden. De getoonde werken zijn een deel van deze serie.
Loop eens rond op de tentoonstelling en kijk of je iets van je eigen emoties herkent. Er ligt een boekje waarin u uw reacties kunt achterlaten.
Anja woont en werkt in Reeuwijk. Zij heeft les gehad van de goudse kunstenares Hester Stafleu en de Reeuwijkse Mayke Janssen. Eerder werden van haar in het Huis van Alles ‘Familieportretten’ getoond (2019) en hing haar werk o.a. in het Huis van der Stad in Gouda en de Agnietenkapel. De nu getoonde doeken zijn vrij werk uitgevoerd in acryl.

« Terug naar vorige pagina