Kinderkledingruilbeurs

Elk jaar in het voorjaar en het najaar  is er een kinderkledingbeurs in het Huis van Alles Driebruggen, georganiseerd door Anja, Nicole en Simone. De eerstvolgende keer is 15 april, inleveren op 14 april.

Zeker tweemaal per jaar doe je de kleding kasten van de kinderen open, en vind je weer kleding die niet meer past of die nauwelijks wordt gedragen door je kind. Gelukkig hebben is voor die kleding een goede bestemming!

Alle kinderkleding (maat 50 tm 176) kun je inleveren in het Huis van Alles op de vrijdag(avond) voorafgaand aan de beurs (tussen 14.00 en 17.00 uur en 18.00 en 20.00 uur). Je levert de kleding schoon en netjes in, het liefst al gesorteerd op maat/geslacht. De vrijwilligers leggen de kleding klaar. De kleding wordt door hen neergelegd op maat en geslacht. Ook worden bepaalde kledingstukken bij elkaar gelegd, bijvoorbeeld; zwemkleding, broeken, verkleedkleding. Het is belangrijk dat iedereen alleen schone en nog mooie kleding inlevert. Op zaterdagochtend van 10.00 – 12.00 is iedereen van harte welkom om iets leuks te komen uitzoeken voor je eigen kind(eren). Heb je niets ingeleverd? Dat maakt niet uit, er is altijd genoeg om te kiezen. Dan neem je deze keer kleding mee en kijk je of je de volgende keer misschien kleding kunt inleveren. Zien we jou de volgende keer ook?

« Terug naar vorige pagina