Leuke mensen gezocht!

Leuke Mensen Gezocht Voor Onze Actieve Gemeenschap

WdB

Heb jij een spontane en ondernemende geest? Vind je het leuk om een helpende hand te bieden bij activiteiten of misschien zelfs je eigen ideeën te bedenken en organiseren?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze bruisende gemeenschap is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag deel willen uitmaken van ons team. Met tal van activiteiten en projecten op de planning, hebben we extra handen nodig om onze gemeenschap nog levendiger en dynamischer te maken.

Of je nu een drukke agenda hebt of gewoon af en toe wat vrije tijd wilt besteden aan vrijwilligerswerk, elke vorm van hulp wordt enorm gewaardeerd.
We begrijpen dat iedereen verschillende verplichtingen heeft, en daarom verwelkomen we graag incidentele hulp op tijden en dagen die voor jou het beste uitkomen.

Om onze samenwerking en communicatie te vereenvoudigen, zijn we van plan om een WhatsApp-groep op te zetten waarin incidentele vrijwilligers kunnen deelnemen. Hierin zullen we aankondigingen doen wanneer we extra hulp nodig hebben voor specifieke activiteiten.
Zou je graag deel uitmaken van deze groep? Jouw bijdrage kan helpen bij het realiseren van prachtige projecten en evenementen in ons dorp.

Als je geïnteresseerd bent om je aan te melden of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op via:   E-mail: waarder@huisvanalles.nl   Telefoon: 06-25577763

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen geweldige dingen te bereiken voor onze gemeenschap! Samen kunnen we het verschil maken.

« Terug naar vorige pagina