Huis van Alles Waarder weer van start per 1 september!

Binnenkort (met uiteraard passende en geldende corona regels) komen er veel leuke nieuwe activiteiten aan in Huis van Alles Waarder.

Voor jong en oud. Met veel diversiteit…Hou ons dus vooral in de gaten!

Alle nieuwe activiteiten worden hier en op social media (Facebook en Instagram) geplaatst.

Heeft u misschien een leuk idee? Schroom niet en laat het ons vooral weten…

Wij staan open voor nieuwe activiteiten voor al onze dorpsbewoners.

Lees meer

Pak een stoel en schuif aan!

Heeft u ook wel eens een vraag waarvan u niet goed weet bij wie die vraag thuis hoort en laat u het daarom dan maar om de vraag te stellen. Wilt u geïnformeerd worden over bepaalde onderwerpen. Maakt u zich zorgen om iemand in uw omgeving. Ziet u dingen in het dorp die u graag zou willen veranderen. Of zoekt u gelijkgestemden om een plan of idee mee uit te werken. Vaak betreft het geen grote issues of soms juist wel en loopt u er al wat langer mee rond. Of u heeft gewoon een grandioos idee, maar mist wat informatie en/of mensen om het tot realisatie te brengen.

Allemaal redenen om eens aan te schuiven tijdens Pak een stoel bij u in het dorp in het Huis van Alles. Op onderstaande tijden kunt u hier medewerkers treffen van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, het Sociaal team en welzijnsorganisatie SAM. Zij hebben misschien niet direct een helemaal passend antwoord, maar wel een luisterend oor en denken graag met u mee. Zij kunnen u de beste route wijzen, in contact brengen met de juiste dienst en/of mensen, uw vraag of signaal verder helpen en met u meedenken hoe ideeën voor elkaar kunnen komen.

Pak een stoel is een informeel inloop moment waarvoor geen afspraak nodig is. Iedereen is welkom. De medewerkers van SAM, Sociaal team en Gemeente hebben een stoel voor u klaar staan en zijn iedere week te vinden in het Huis van Alles Waarder om kennis te maken, een kopje koffie te doen en bij te praten.

Waarder               dinsdag     16.00 – 17.00 uur  in de Huiskamer van Waarder.

Lees meer

Agenda

Week

Maand

Pak een stoel Waarder

16:00

Huis van Alles Waarder weer van start per 1 september!

Repair Café Waarder

zondag 16 augustus 16:00

Binnenkort nieuwe activiteiten Huis van Alles Waarder

woensdag 19 augustus