Onthulling Mozaïek bank Driebruggen

Op zaterdagochtend 28 oktober om 10.30 uur stond de onthulling van de Mozaïek bank Driebruggen gepland. We hadden geen idee hoeveel belangstelling ervoor zal zijn, maar de opkomst van dorpsgenoten en andere geïnteresseerden was groots. Wat ontzettend leuk om dat te zien.

Ingeborg Driessen begon met een kort praatje over hoe de Mozaïek bank Driebruggen tot stand is gekomen, van het idee tot de onthulling. Hierna heeft, onze Landsheer, Johan van Eijk, in samenwerking met Burgemeester van Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Michiel Grauss, de bank zichtbaar gemaakt, door de strik en het doek te verwijderen.

Er ontstond direct een applaus van alle aanwezigen, waaronder de “tegelzetters” van deze Mozaïek bank. Iedereen wilde de bank van dichtbij bekijken, vooral omdat er zoveel (historie) uit Driebruggen, zichtbaar (geplakt) is. Na afloop was er nog een gezellig koffiemoment met uiteraard een gebakje, geheel in stijl, voorzien van de afbeelding van de Mozaïek bank.

De bank staat voor dorpshuis Custwijc en het Huis van Alles Driebruggen. Hij kan en mag door iedereen bewonderd en gebruikt worden. Een mooie plek voor een rustpauze na een wandeling of om zomaar af te spreken om gezellig bij te praten.

Met dank aan onze sponsoren: Vereniging Wierickeland, Kringloop Reeuwijk en de inwoners van Driebruggen.

« Terug naar vorige pagina