1 februari – SAM vrijwilligersevent in Waarder

Beste vrijwilligers,
Doe mee aan één of meerdere workshops tijdens het Vrijwilligersevent! Van 30 januari t/m 1 februari organiseert de SAM vrijwilligerscentrale het Vrijwilligersevent. Dit event is voor iedereen binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk die vrijwilligerswerk zoekt en/of doet. De workshops die worden gegeven variëren van EHBO, tot armbanden maken en culturele communicatie. Benieuwd naar de workshops en je ervoor aanmelden? Je vindt alle informatie op:
www.samvrijwilligerscentrale.nl/vrijwilligersevent-workshops
Speeddates?!
Jazeker! Wij gaan deze vorm van kennismaken inzetten om mensen op een leuke en relatief snelle manier kennis te laten maken met meerdere vrijwilligersorganisaties. Met als doel natuurlijk om zoveel mogelijk matches tussen nieuwe vrijwilligers en organisaties te laten ontstaan. De speeddates zijn op dinsdag 30 januari in de avond. Het exacte tijdstip volgt later, dit hangt af van de hoeveelheid aanmeldingen die wij zullen ontvangen.
Aanmelden voor de speeddates?
Reageer op deze mail en laat daarin weten wie van jullie organisatie aanwezig is en wat het e-mailadres en telefoonnummer van diegene is. Aanmelden kan tot 22 januari, deelnemers krijgen uiterlijk 24 januari de definitieve tijdstippen en uitleg toegestuurd. Meer weten over hoe je als organisatie mee kan doen? Ga naar de website:
www.samvrijwilligerscentrale.nl/vrijwilligersevent-informatie-voor-organisaties

Met vriendelijke groet,

« Terug naar vorige pagina