Sponsormaaltijd 10-03-2020

Melissa Hietkamp, Rebekka van Leeuwen, Fallon Brands, Roos van Dam en Nienke Gabriëls (18- en 19-jarige studenten van de opleiding Verpleegkundige niveau 4 van het MBO Rijnland in Alphen a/d Rijn) zouden dit voorjaar met de opleiding naar Bosnië gaan om daar in een verzorgingshuis te werken: het gebouw opknappen, activiteiten met de bewoners doen, het personeel helpen. En dat beetje extra aandacht geven, wat zo belangrijk is maar waar heel vaak geen tijd voor vrijgemaakt kan worden. (I.v.m. de coronacrisis is deze reis uitgesteld).

Deze reis moeten zij zelf bekostigen, dus waren zij op zoek naar sponsors. Vorig jaar is er in het Huis van Alles ook een sponsormaaltijd gehouden, dus vonden wij het een goed idee als er deze keer weer zoiets gedaan zou worden. Deze keer werd het heel toepasselijk een Bosnische maaltijd.

De kookvrijwilligers hadden een makkie, want de meiden hebben alles zelf verzorgd. Als ervaren koks gingen zij in de keuken aan de slag. Het was heel geslaagd, er is heerlijk gegeten. Tussen de gangen door hebben zij informatie gegeven over hun reis.

Dankzij sponsors via Facebook, Het Huis van Alles, Stichting de Kaag en giften van de mensen die kwamen eten, hebben zij €665,00 opgehaald. Een heel mooi bedrag! Na hun reis komen Nienke, Rebekka, Melissa, Fallon en Roos tijdens een maaltijd in het Huis van Alles verslag doen van hun reis. Wij wensen hen alvast een goede tijd in Bosnië!

 

 

« Terug naar vorige pagina